Samsung Galaxy S8 kan ha en autofokussensor i sin främre kamera

0 Shares

Rykten om Samsungs nästa Galaxy S8 dyker upp varje minut; Datumet för lanseringen har ännu inte blivit officiellt, men vi vet att företaget har en stor vikt framöver för att kunna täcka fiaskot av vad som var all kontrovers i Note 7.

Det är därför vi för ett tag sedan berättade om rykten om dess lagringNu uppstår rykten om enhetens kamera. Det råder ingen tvekan om att Galaxy S7 Det är ett av de bästa på marknaden – det bästa för många – men vi vet att det måste överträffas nästa gång, och det är den främre kamerans tur.

Det sägs att den främre kameran på Galaxy S8 kan ha en autofokussensor, detta skulle kvalificera dem som den första i branschen som inkluderade denna teknik, eftersom det inte skulle vara samma sensor och teknik som HTC inkluderade i sin främre sensor på HTC 10. Dessutom skulle denna sensor resultera i en mycket mer bekväm och exakt upplevelse när du tar de redan kända selfies.

För tillfället det finns ingen officiell information om det, men bli inte förvånad över att läsa när timmarna går med ett nytt rykte om detta nästa flaggskepp som skulle komma att lyfta Samsung från lurigt avsnitt levde i år med Note 7.

Källa: ET News
0 Shares