Samsung Galaxy S8 kan ha två virtuella assistenter som heter Bixby och Kestra

0 Shares

Efter det välkända misslyckandet med Galaxy Note 7 måste Samsung återfå förtroendet hos sina kunder och det är därför nästa Galaxy S8 måste vara praktiskt taget perfekt och innovativ.

Av samma anledning kan Galaxy S8 överraska oss genom att vara den första som bär två virtuella assistenter som kan heta Bixby och Kestra, som rapporterats Sammobile.

Detta blev känt på grund av en patentregistrering gjord av tillverkaren i hemlandet Sydkorea och även i Europa. I detta register klargör det att det är en programvara som tillåter användning av en smartphone utan händer genom röstigenkänning.

samsung-bixby-varumärke-variationer-korea

Som du kommer att se på bilden ovan har Samsung registrerat flera varianter av Bixby, dessutom skulle det också finnas Bixby Pay som skulle tillåta oss att göra mobilbetalningar bara genom att använda vår röst.

För närvarande är den tillgängliga informationen inte särskilt tydlig, så vi måste vänta på att mer information fortsätter att filtreras eller vänta direkt på Mobile World Congress, ett evenemang där Samsung förväntas presentera oss för Galaxy S8 och några andra variant som vanligt …

0 Shares