Samsung Galaxy S8 kommer inte att innehålla 8 GB RAM

0 Shares

Sedan Samsung introducerade det första 8 GB LPDDR4 DRAM -minnet har det pratats om att det nya flaggskeppet för det koreanska företaget kunde ha införlivat det i konstruktionen av smarttelefonen. Men idag har rykten kommit om att det inte kommer att vara möjligt, och därför måste vi nöja oss med lite mindre.

Ryktet kommer från en liten titt på en hårdvaruläckage som skulle inkludera S8. Den främsta anledningen skulle vara vikten, eftersom införandet av den skulle påverka utrustningens vikt, för som vi har sett i andra enheter (OnePlus 3 och 3T) är en av kritikerns största beröm förmågan att lägga till fler funktioner (till exempel batteri och minne RAM) utan att ändra utrustningens vikt, vilket verkar vara en dominerande faktor när man väljer en enhet av konsumenter, och Samsung skulle spela det för mer batteri istället för mer RAM.

s7-kant-blank-svart-8

Vad vi vet är att enheten nästan säkert kommer att ha 6 GB RAM och 256 GB intern lagring, och den kommer också att vara kompatibel med Daydream VR -plattformen.. Det som är bra med dessa rykten är att officiell hårdvarutestning kommer att börja i januari, så vi ska inte vänta länge på att ryktena ska bekräftas.

0 Shares