Samsung Galaxy S8 och S8 + får ny mjukvaruuppdatering i Chile

0 Shares

Goda nyheter tar oss sydkoreaner från Samsung till alla som äger en Galaxy S8 och S8 +, sedan dagen har släppt en ny mjukvaruuppdatering till alla dessa modeller som förvärvats i vårt land.

Den här uppdateringen har börjat träffa varianterna SM-G950F och SM-G955F motsvarar dess gratisversion i Chile och som marknadsförs av Samsung i sina butiker och detaljhandel. Denna uppdatering har en vikt av 408MB ungefär.

Bland de nyheter som det ger oss är förbättring av kamerans stabilitet och kommer också att uppdatera Android -säkerhetspatchen som motsvarar maj 2018.

Det är värt att komma ihåg att du måste ha en 50% minsta belastning för att förhindra att utrustningen stängs av under uppdateringsprocessen och helst vara ansluten till ett Wi-Fi-nätverk om du inte vill spendera MB av din datakvot för din mobila tjänst.

Om din utrustning köptes av en operatör kan du använda den här självstudien för att uppdatera din utrustning manuellt genom att konvertera den till en detaljhandelsversion, så att du kan ta emot uppdateringar snabbare.

0 Shares