Samsung Galaxy S8 skulle ge 256 GB internt minne

0 Shares

Att den skulle integrera Force Touch, att den skulle ha 8 GB RAM, att den skulle ha en metalldesign och som Grace UX skulle ge. Det här är några av de rykten som har kommit på sistone om nya Galaxy S8, som förväntas med mer iver än tidigare år på grund av vad som hände med Note 7.

Således berättar den senaste informationen för oss att kapaciteten i RAM -minnet kommer att vara 6 GB och inte 8 GB som man hade trott, men det nya är inte längre att data, eftersom det redan hade nämnts tidigare och förnekats, men den här gången finns ryktet i ROM -minnet, om vilket det talas om en kapacitet på 256 GB från fabriken.

Not 7 - Samsung - Galaxy S7 Edge -omslag

Vissa röster säger att detta skulle innebära att stödet för enhetens microSD -kort slutar, eftersom innan basversionen av 32 GB gav detta stöd, men med 256 GB internt minne skulle det inte längre vara nödvändigt att ha den här typen av kort, Tja, det skulle vara mer än tillräckligt. Det kommer att ta ett par veckor innan ryktet bekräftas eller förnekas av det koreanska företagets talesmän, som vanligt.

Källa: Techtastic
0 Shares