Samsung Galaxy S9: bilder av designen och huvudfunktionerna

0 Shares

Några månader efter presentationen av Samsung Galaxy S9 invaderar läckor oss minut efter minut. Och det är den som verkar vara den värda rival som iPhone X väntar på, kan vara närmare än vi tror.

Vi känner det sydkoreanska företaget väl, eftersom vi tar för givet alla ansträngningar och engagemang som kommer att investera i det nya flaggskeppet; Samsung Galaxy S9, diamantkronan som kommer att markera företagets framtid under nästa 2018.

Tja, efter hundratusentals rykten och mycket spekulationer har det kommit till våra händer idag vad kan den faktiska utformningen av den förväntade telefonen vara.

Den nya Samsung Galaxy S9; närmare än någonsin

Många och många av oss håller med om att Samsung hade upprepat samma misstag år efter år; dess tråkiga och föråldrade design. Detta problem löstes dock med lanseringen av Samsung Galaxy S8 och S8 +, två enheter som utan tvekan var deltagare i en uppenbar redesign, börjar med att eliminera den klassiska knappen Hem och slutar med den mest avancerade hårdvaruintegrationen.

Som ett resultat av denna förändring verkar det som både allmänheten och Samsung gillar resultatet, så det skulle inte vara konstigt att se en utveckling inom samma linje som S8 i sin egen efterträdare.

Baserat på de läckta bilderna av Läckagekan vi se en frontpanel där a uppenbar minskning av ramar, men å andra sidan skulle behålla formatet 18.5: 9 av sin föregångare.

Där vi kanske ser fler skillnader är bakpanelen, som verkar bildad av två kameror och under dem, fingeravtrycksläsaren (ja det stannar), en position som den skulle dela med den nya Galaxy A 2018.

Qualcomm Snapdragon och Samsung Isocell för att bryta med allt

Utan tvekan är två av de egenskaper som det har varit mer spekulation om i detta avseende både processorn och den dubbla bakre kameran.

I fallet med chipet skulle terminalen drivas av det utmärkta Snapdragon 845 på de flesta marknader, medan det skulle stanna i Exynos 9810 i resten.

Å andra sidan den nya tekniken Samsung Isocell 2 × 7 lovar att säkerställa mycket bra prestanda vid fotografering i svagt ljus, överträffar även den kvalitet som tänktes i den senaste Galaxy Note 8.

Enligt källorna, de bakre kamerorna skulle inte skjuta ut från kroppen, som skulle göras i en pluspoäng för designen av S9.

Hur som helst och som vi alltid säger är ingenting helt officiellt. Rykten kommer närmare och närmare verkligheten, men det betyder inte att vi måste ge förtroendet fria tyglar.

Hur som helst, från AP tror vi att den framtida Samsung Galaxy S9 det kommer trampande, och det kommer inte att ha något att avundas för sina huvudkonkurrenter. Och ärligt talat, låt oss hoppas det.

0 Shares