Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 + filtreras i detalj

0 Shares

Vi väntade på det, vi ville se en högkvalitativ läcka av nästa Samsung-enheter (Galaxy S9 och Galaxy S9 +). Tack vare Evan Blass har vi det redan. Han har publicerat en bild på Twitter som visar framsidan av båda modellerna. Det verkar som om det inte kommer att bli några stora förändringar.

Samsung Galaxy S9 och Galaxy s9 + har en design som liknar den tidigare versionen. Ramarna på skärmen kommer att vara minimala och ha formatet 18: 9. I den nedre delen ser vi ingenting, medan i övre delen är sensorerna, irisskannern, högtalaren och kameran för selfies inrymda.

Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus

Andra detaljer som vi kan veta tack vare filtreringen är skärmstorleken på båda modellerna. Förutom RAM-versionen. Galaxy S9 kommer att innehålla en 5,8-tums panel med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Förutom, Plus-modellen har en 6,2-tums skärm och en version med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. De skulle kunna säljas den 16 mars.

Vi kommer ihåg att Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 + presenteras den 25 februari i Barcelona. Naturligtvis kommer vi att berätta nyheterna från första hand.

Via: Venturebeat.

0 Shares