Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 +, nya data om deras presentationsdatum

0 Shares

Rykten om nästa flaggskepp av Samsung har redan börjat. För några veckor sedan kände vi till nyheter om denna enhet i form av spekulation, och lite efterhand har vissa egenskaper bekräftats. Till exempel är en av de mest framträdande att Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 + Det kommer att ha en design som liknar Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8 +. Den senaste läckan har inte att göra med designen utan med presentationsdatumet.

Tack vare VentureBeat har vi kunnat veta att Samsung Galaxy S9 och Samsung Galaxy S9 + kommer att visa sin tass på CES i Las Vegas. Troligtvis är det en teaser, vi kanske inte ens ser enheten. Dessutom lanserade de inbjudan till presentationsevenemanget under teasern. Evenemanget skulle äga rum under mars månad. Dagen är fortfarande okänd.

Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 + De kommer att ha en oändlig skärm och ett format på 18,5: 9. Å andra sidan kommer de att ha en dubbelkamera och en fingeravtrycksläsare på baksidan. Iris scanner och ansiktsigenkänning kommer att förbättras.

0 Shares