Samsung Galaxy S9 presenteras på MWC 2018

0 Shares

Goda nyheter för Samsung-älskare. Det koreanska företaget har meddelat lhittills för presentation av den nya Samsung Galaxy S9, den avancerade enheten för i år som redan har läckt ut flera gånger. Enligt ZDNet, Dj koh har bekräftat vid CES i Las Vegas att denna enhet kommer att presenteras på den viktigaste mobiltelefonmässan, som kommer att äga rum i Barcelona. Ja, vi pratar om Mobile World Congress.

Vi måste komma ihåg att Samsung Galaxy S8 och Galas S8 Plus inte presenterades på 2017 Mobile World CongressIstället presenterade de nya tabletter. Och ja, de rapporterade också om presentationsdatumet. I det här fallet vet vi inte exakt dagen, men med tanke på vad företaget är van vid kommer det att ta en dag innan mässan börjar. MWC kommer att äga rum från 26 februari till 1 mars. Så den här enheten kommer att presenteras den 25 februari.

Samsung Galaxy S9, en high-end som kommer att lösa svagheterna i Galaxy S8

Galaxy S9 och S9 + bak

För tillfället är informationen vi har på den här enheten bara rykten och läckor, men som vi har sett är Galaxy S9 kommer att lösa olika aspekter av Galaxy S8 och Galaxy S8 +. Till exempel dubbelkamera, en bättre processor, ansiktsigenkänning etc. Det är knappt två månader att se den nya enheten. Vi kommer att vara uppmärksamma på nyheter från det koreanska företaget.

Bild 1: Spår

0 Shares