Samsung Galaxy Tab E 9.6 Läckor, i WiFi och 3G -versioner

0 Shares

Igår informerade vi dig om de läckta Galaxy Tab E -modellerna, som inte skulle anta samma bildförhållande 4: 3 för modellerna Galaxy Tab S2 och Galaxy Tab A. Idag bekräftar en ny läcka det och avslöjar Galaxy Tab E 9.6 -modellen med en 16: 9 -skärm.

samsung-galaxy-tab-e-9.6-läckt-1

Denna enhet kommer i en WiFi- och WiFi + 3G -version och den kommer att anta en 9,6 -tums skärm med en upplösning på 1280 x 800 pixlar. Inuti kan vi hitta ett intressant CPU -val, en Spreadtrum SC7730SE, klockad till 1,3 GHz och tillsammans med 1,5 GB RAM och 8 GB lagringsutrymme. Det finns också en microSD -kortplats i mixen, en 5 megapixel bakkamera och en 2 MP front shooter.

Skiffern mäter 8,5 mm i tjocklek och har ett 5000 mAh batteri. Android 4.4 KitKat är på något sätt operativsystemet här, inte Lollipop och det finns en funktion för barnläge förinstallerad. Det verkar som om produkten endast är avsedd för Östeuropa och Asien och sedan kommer Samsung att bestämma var den ska lanseras nästa gång. Det här känns helt som en Galaxy Tab Lite -ersättning, eller hur?

0 Shares