Samsung Galaxy Tab E-surfplatta Kommer till AT & amp; T den 6 maj …

0 Shares

AT&T bekräftade precis att det kommer att ta med sig Samsung Galaxy Tab E-surfplattan i portofolio från 6 maj, med ett mycket bra priserbjudande. Enheten kommer att kosta noll dollar och en månadsavgift på $ 10 när den läggs till i en ny eller befintlig Mobile Share Value Plan.

galaxytabe

Den här är en 8-tums HD-skiffer med funktioner som inkluderar en integrerad DIRECTV-upplevelse, som låter användaren ställa in en DVR när han är utanför huset. Med en vikt på 12 gram, packar den här lilla killen ett 5000 mAh batteri, som ska erbjuda upp till 13 timmars användning på 4G LTE-anslutningar, åtminstone på papper. Det finns också 16 GB lagringsutrymme, en microSD-kortplats och Android 6.0 förinstallerad.

Den här modellen mäter 0,35 tum i tjocklek och förlitar sig på en 5 megapixel bakre kamera för autofokus för de få bilder du ska ta, med tanke på att det här fortfarande är en surfplatta. Vi har en främre 2 MP-kamera för videosamtal och inuti hittar vi en fyrkärnig CPU klockad till 1,3 GHz, samt 1,5 GB RAM. Samsung buntar KNOX-säkerhetslösningen för att skydda känsliga data.

0 Shares