Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Certifierad av TENAA och på bilden online

0 Shares

Samsung tog inte med sig Tab S2 -tabletterna till Computex, men det betyder inte att vi inte närmar oss lanseringstiden. En serie bilder av Galaxy Tab S2 8.0 har dykt upp online, precis som produkten certifierades av TENAA. Under tiden certifierades även LTE -versionen av 9,7 tums modellen av FCC.

galaxy-tab-s2-8.0-1

Galaxy Tab S2 är tänkt att vara flaggskeppet för Samsung -tabletter i år och 8 -tums modellen antar en AMOLED -skärm med en upplösning på 2048 x 1536 pixlar. Det ska vara en mycket smal tablett med en midja på 5,4 mm och ett bildförhållande på 4: 3. Inuti hittar vi en Exynos 1,9 GHz -processor, 3 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme. På baksidan av skiffern finns en 8 megapixelkamera, medan vi i förväg hittar en 2 MP.

Specifikationslistan kompletteras av LTE, Android 5.0 Lollipop och en microSD -kortplats. När vi ser hur smal den här enheten är kan vi inte låta bli att undra om den kommer att vara ömtålig eller inte. En ny Bendgate kan vara på väg, eftersom även förra årets Galaxy Tab S hade vissa konstruktions-/överhettningsproblem, åtminstone med initiala enheter, deformeras enkelt.

galaxy-tab-s2-8.0-4

galaxy-tab-s2-8.0-2

0 Shares