Samsung Galaxy Tab S2 8.0 läcker ut i två nya händer …

0 Shares

Samsung Galaxy Tab S2 -skiffer har läckt ut igen, den här gången i 8 -tumsversionen och återigen finns det en certifieringsmyndighet att “skylla”. Tidigare såg vi att 8 -tumsbilen var certifierad av FCC och både denna och 9,7 -tumsversionen klarade också TENAA -certifiering.

Samsung-Galaxy-Tab-S2-NCC1

Du kan se att enheten har rundade kanter, den typiska fysiska hemknappen, eventuellt med en fingeravtrycksskanner inkluderad och att dess skärmramar inte är så smala som man kan förvänta sig för år 2015. Denna skiffer har en 8 -tums skärm, med en 2048 x 1536 pixelupplösning och inuti enheten hittar vi en Exynos -processor, en oktakärna som klockas till 1,9 GHz.

3 GB RAM finns också här, liksom en 8 megapixel kamera på baksidan och en framsida på 2 MP, 16 GB lagringsutrymme och en microSD -kortplats. En av de mest intressanta funktionerna här är tabletternas midja: bara 5,4 mm, som kanske bara är för tunna för sitt eget bästa. Man kan förvänta sig en ny Bendgate, om inte deras ram är riktigt, riktigt solid. Om du undrar kommer dessa läckta bilder från en taiwanesisk certifieringsmyndighet.

Samsung-Galaxy-Tab-S2-NCC2

0 Shares