Samsung har redan börjat uppdatera en Galaxy med säkerhetspatchen i augusti

0 Shares

En gång till Samsung ligger före det berömda Google Pixel och har släppt säkerhetspatch för augusti månad för sitt nuvarande flaggskepp som kallas Galaxy S21, även om den också har släppt den i andra modeller.

Så kära läsare, Galaxy S21 har börjat få en ny mjukvaruuppdatering som innehåller säkerhetspatchen för augusti, men för tillfället har versionen för Kina varit den privilegierade.

Men oroa dig inte, eftersom det är några timmar eller ett par dagar innan den här uppdateringen börjar släppas för resten av Galaxy S21 som marknadsförs i andra länder, inklusive vår uppenbarligen.

Men S21 har inte varit den enda, eftersom som rapporterats i Android Central, Galaxy A52, Galaxy A72 och även honom Galaxy A8 (2018) har överraskande börjat uppdatera till augusti -säkerhetspatchen på olika marknader.

Detta visar att Samsung lade tillbaka batterierna i frågan om uppdateringar, eftersom – låt oss säga det – de var ganska lata i ämnet, särskilt här i Chile med Galaxy S21 som hade tröttnat på april -lappen, och nu uppdaterade de det bara med juni -lappen och dagarna efter med juli -lappen.

Vad kommer härnäst?

Tja, vi måste börja förbereda oss så att vi om ett par månader börjar ta emot uppdateringen med Ett användargränssnitt 3.1.1, som borde debutera först med Galaxy Z Fold 3 och Galaxy Z Flip 3 som kommer att presenteras den 11 augusti. Det blir dem först, och sedan kommer resten av lagen.

Av denna anledning beräknas vi få ett UI 3.1.1 i september eller senast i oktober. Vi måste också komma ihåg att Samsung redan har börjat testa En UI 4.0 -beta som kommer att baseras på Android 12. Men för att få den här uppdateringen i sin stabila version finns det fortfarande gott om den, kanske i slutet av året börjar de första uppdateringarna släppas.

0 Shares