Samsung har släppt en budget -smartphone Galaxy A21 Simple SCV49 med IP68 / IPX5 -skydd

0 Shares

Samsung Galaxy A21 Simple SCV49

I april i år presenterades den billiga Samsung Galaxy A21 -smarttelefonen. Och häromdagen på den japanska marknaden visade den sydkoreanska tillverkaren en speciell modifiering som heter Galaxy A21 Simple SCV49, som skiljer sig mycket från originalet.

Utvecklaren har bytt ut chipset – istället för Mediatek Helio P35 har den nya produkten en egenutvecklad Exynos 7884B -processor. Minnesarsenalen innehåller 3 GB “RAM” och en inbyggd 64 GB flash-enhet (Galaxy A21 hade 32 GB ROM).

Samsung Galaxy A21 Simple SCV49

Den nya upplagan visade sig vara mer kompakt. Tillverkaren använde en 5,8 “LCD (istället för 6,5”). Matrisupplösningen förblir densamma – den uppfyller HD + -standarden.

Samsung Galaxy A21 Simple SCV49

Selfiekameran, som ligger i vattendroppskåran i mitten av det övre skärmområdet, är utrustad med en 5 MP bildsensor och tjänar till att identifiera ägaren med ansiktet (det finns ingen fingeravtrycksskanner). Minns att originalversionen använde en 13 MP framkamera. Den bakre fyrkamera med sensorer för 16 MP, 8 MP, 2 MP och 2 MP har ersatts med en enda för 13 MP.

Samsung Galaxy A21 Simple SCV49

Ett 3600 mAh batteri ansvarar för strömförsörjningen. Dessutom har enheten fått skydd mot fukt och damm enligt standarden IP68 / IPX5. Detta säkerställer att smarttelefonen förblir funktionell efter att ha nedsänkts i vatten på ett och ett halvt meters djup.

På de japanska handelsgolven kommer nyheten den 9 september till ett pris av 200 dollar. Denna modell kommer inte att säljas i andra regioner.

Källa: gsmarena.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares