Samsung hopfällbar surfplatta prototyp exponerad av koreanskt patent

0 Shares

Ett patent kom upp i Sydkorea idag, som täcker en Samsung -surfplatta som kan fällas ihop. Enheten visas nedan och verkar vara i ett ganska avancerat tillstånd. Vi har hört talas om vikbara enheter tidigare, särskilt från Samsung och vi har sett udda renderingen här och där, men det här är en ny generation.

samsung-vouw-telefon-1

Samsung Galaxy S6 Edge är så futuristisk som saker blir just nu och Galaxy Note 5 kommer att anta det vanliga rektangulära formatet. Samsungs futuristiska mönster är förmodligen avsedda i många år från och med nu. När allt kommer omkring hade Nokia en hopfällbar telefon som heter Morph 2008, som kunde förvandlas till en smartklocka och surfplatta genom att helt enkelt omforma den med handen. Det var före sin tid och det förblev en prototyp …

samsung-vouw-phablet-2

Under tiden sägs det att Samsung arbetar med en riktig hopfällbar telefon, eller bättre sagt phablet med kodnamnet Project Valley. Enheten som avbildas här är kanske Project Valley, men det är säkert att den fälls ut i tre delar och kan öka sin diagonal tre gånger. Detta patent lämnades in för ett och ett halvt år sedan, så detta projekt har varit under utveckling ett tag. Samsung sägs debutera flexibla och vikbara produkter 2016.

samsung-vouw-phablet-3

0 Shares