Samsung kan införliva Bixby i sina mellanklassterminaler

0 Shares

Tillsammans med lanseringen av Galaxy S8 introducerade det sydkoreanska företaget Bixby, sin egen virtuella assistent, som endast är tillgänglig för Galaxy S8 och S8 +. Men inom ramen för att vilja inkludera som en komplett assistent inom det breda utbudet av Samsung -enheter, företaget skulle planera att utöka kompatibiliteten för denna assistent inom företagets enheter.

Enligt senaste rykten sägs det att under resten av året, Galaxy family A -serien kan börja stödja denna virtuella assistent, i en ram för att vilja inkludera Bixby som en del av alla företagets enheter. Något som Siri, inom Apple -världen.

Tvivlarna börjar nu när man ser Denna serie A, som redan lanserades tidigare i år, skulle inte ha den här speciella knappen som Galaxy S8 och S8 + har dedikerat exklusivt för Bixby. Så det är inte känt hur det skulle fungera på resten av dessa enheter. Samsung har ännu inte officiellt beslutat om denna information.

För tillfället är det bara att vänta på företagets tillkännagivande, som sägs vara en bekräftelse inom de närmaste veckorna.

Källa: Phone Arena
0 Shares