Samsung läcker den nya versionen av Android

0 Shares

Vi kom med en förväntad nyhet och det är bekräftelsen på nästa version av android som har läckt ut av Samsung genom Samsung MultiWindow SDK. Det koreanska varumärket har läckt ut att dess multifönsterfunktion har stöd för Android N, så vi kan redan texterna till Android 7.0 och det återstår bara att veta vilket namn den kommer att anta.

Enligt rykten skulle den här nya versionen komma i slutet av året och kan presenteras vid ett Google -evenemang där, förutom stora nyheter, Android N förväntas presenteras officiellt.

Android-N-version-7-GOOGLE

Det finns många rykten som har kommit ut om hans namn, och det har spekulerats mycket om vad det mystiska “N” kan betyda. Det är känt att Android N kommer att vara versionen Android 7.0 efter Lollipop (5.0) och Marshmallow (6.0) och detta faktum bekräftas av Samsungs läcka, en av Googles partners som säkert vet mer än vi andra vet.

Vi minns det för några dagar sedan Google släppte den andra betaversionen av Android N som de tänker korrigera buggar och göra små förbättringar. Förbättringarna är det som förväntas mest av Android N eftersom dess funktioner lovar mer än vad Marshmallow gjorde, funktioner som delad skärm, lägre RAM -förbrukning eller förbättrad batteritid.

android-n-prev

En av de nyheter som den nya versionen av betaversionen av Android N det är Vulkan. Denna nyhet kommer i det grafiska avsnittet och gör att vi kan pressa all grafisk potential hos vår enhet tack vare det grafiska API: et. Det betyder att med samma hårdvara kan vi få bättre grafik och högre prestanda utan problem.

Dessutom är en annan av de stora nyheterna som den nya versionen av Android N -beta ger oss gesterna. Nu beta av Android N Det gör att vi lättare kan komma åt applikationer tack vare gester, en funktion som redan är integrerad i många startprogram.

0 Shares