Samsung lägger till optisk bildstabilisering till alla 2022 Galaxy A -smartphones

0 Shares

Samsung Galaxy A52

År 2021 förlorade Samsung -koncernen sitt ledarskap på smartphonemarknaden och gav förstaplatsen för det kinesiska företaget Xiaomi. Den sydkoreanska tillverkaren tänker dock fortsätta kampen om ledarskap. Företaget kommer att göra ett antal förbättringar av sina telefoner som borde öka konsumenternas intresse för Samsung -produkter. Framför allt avser säljaren 2022 att lägga till funktionen av optisk stabilisering till alla modeller av Galaxy A -linjen.

Kom ihåg att för närvarande är denna funktion implementerad i vissa prylar i sortimentet. Till exempel finns det i Galaxy A52 och Galaxy A72 smartphones. Dessutom fick Galaxy A22 -enheten, som presenterades på sommaren, en 48 MP huvudmodul med optisk stabilisering. Samtidigt kostar modellen bara 250 dollar. Så processen har börjat och 2022 kommer den att bli mer ambitiös.

Samsung Galaxy A52

Det bör betonas att Galaxy A- och Galaxy M -serierna med smartphones är mer relevanta för Samsung eftersom de är relativt billiga enheter som säljer bra på tillväxtmarknader. De kännetecknas av ett bra pris-prestanda-förhållande. Och utseendet på optisk stabilisering i Galaxy A borde generera ökat intresse för dessa smartphones.

Källa: gizmochina.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares