Samsung påbörjar utvecklingen av den första gaming -smarttelefonen i Galaxy -serien

0 Shares

Samsung Galaxy Gaming Smartphone

Sydkoreanska tillverkaren Samsung ansökte nyligen om ett patent som knyter an till företagets kommande smartphone. Och att döma av det registrerade beslutet, tekniken är helt klart avsedd för en spelsmartphone som kommer att släppas under varumärket Galaxy. Detta är ett aktivt kylsystem med en liten fläkt.

Nyheten publicerades på informationsportalen LetsGoDigital. Samsung har lämnat in ansökningar till European Union Intellectual Property Office (EUIPO) och UK Intellectual Property Office (UK IPO).

Dokumenten talar om de lägen som kommer att användas i Samsung smartphones och surfplattor. I synnerhet visas fraserna Aktivera fläktläge och Släpp loss din fläktkraft.

Samsung påbörjar utvecklingen av den första gaming -smarttelefonen i Galaxy -serien

Fram till nyligen har Samsung inte släppt smartphones med ett aktivt kylsystem. Därför kom experter fram till att de nya lägena är avsedda för en helt ny smartphone, vars chipset kommer att kylas av en fläkt. Och den framtida gadgeten är utformad för spelare. Samtidigt kommer ägarna till mobiltelefonen att kunna manuellt styra det aktiva kylsystemet.

Källa: nl.letsgodigital.org


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares