Samsung presenterar framtidens hus, alltmer tekniskt och anslutet

0 Shares

samsung hemautomation

Dagens grundton för Samsung visade oss hur företaget föreställer sig det hemautomation som vi alla skulle vilja ha. Särskilt i historiska sammanhang som den vi upplever över hela världen och befinner oss alltmer kopplade till den inhemska miljön och mindre till den yttre. Av just denna anledning har Samsung omarbetat och förbättrat några av sina egna hushållsapparater, passerar från köket till vardagsrummet, utan att glömma trädgården och städrummet.

LÄS OCH:
Samsung Galaxy Note 20 Ultra recension: det är den mest KOMPLETTA, men är det värt det?

Samsung introducerar nya högteknologiska produkter för hela hemmet

Kök

Och låt oss börja direkt från köket, där Samsung presenterar i Skräddarsydda kylskåp, särskilt för deras struktur modul-. Användaren kan därmed anpassa kylskåpets form genom att välja mellan 1 och 4 dörrar samt välja den färg som passar honom bäst.

Samsung skräddarsydda

På tal om flexibilitet kylskåp RB7300T det erbjuder sig själv som den lämpliga lösningen för dem som handlar sällan men köper många saker. Den rymmer upp till 385 liter och har ett avancerat kylsystem som gör att du kan hålla maten på sitt bästa. Genom att verka på hela metallytan kan den hålla konstant 0,4 ° C utan att frysa inuti. Den smartaste funktionen är förmodligen den nedre behållaren, med två fack som kan kylas vid olika temperaturer och därmed kunna lagra olika livsmedel. Dessutom har det klassiska metallgallret för viner ersatts av en horisontell hylla för att kunna fördela föremål som inte är flaskor.

samsung rb7300t

I flexibilitetens namn finns också Dubbel kokugn, renoverat för att kunna laga två rätter med olika tillagningsmetoder och temperaturer. Dual Cook Steam-tekniken gör det möjligt att ånga över och under ugnen, med systemet som hanterar allt och ser till att dofterna inte överlappar varandra.

samsung dual cook

Rengöring av kläder

De kunde inte missa WW9000T tvättmaskin, vars AI Wash-system studerar dina tvättar och rekommenderar den bästa tvättcykeln baserat på kläderna inuti. Inuti finns fyra sensorer för vikt och smutsnivå som justerar mängden vatten och tvättmedel på lämpligt sätt. QuickDrive-tekniken används för att minska tvättiderna med 50% och förbrukningen med 20%. Och det finns också EcoBubble-funktionen för att blanda luft och vatten med tvättmedlet för att bilda ett tvättskum som eliminerar 99,9% av bakterierna, även med kallt vatten.

Tillsammans är det torken DV8000T, mycket energieffektiv att få A +++. Mycket bekvämt synkroniseras den med WW9000T med Auto Cycle Link-systemet, och vet redan hur man torkar kläderna som du just har tvättat. Båda apparaterna kan fjärrstyras av smarttelefonen, vilket gör att du kan ställa in start och slut tvättid för när du kommer hem.

Samsung tvättmaskin torktumlare

Om det inte räcker AirDresser det är den speglade hytten som renar och håller tygerna rena utan att använda för många tvättar. Den använder endast luft och ånga för att desinficera dem, med det deodoriserande filtersystemet som eliminerar 99% av lukt och bakterier. Inte bara kläder: enheten kan också hålla rena föremål som vanligtvis samlar mycket damm, som leksaker och uppstoppade djur.

samsung airdresser

Städning

Rengöring gäller inte bara vad vi har på oss utan också på de platser vi bor på. För detta presenterade Samsung Kubluftrenare, en tyst rumsrenare som ansluter till Wi-Fi för att aktiveras vid behov.

samsung kub luftrenare

Aspiratorn visades tillsammans med den Samsung Jet 75/70, med en effekt på 200W som gör det möjligt att rengöra alla utrymmen i huset och fånga 99,999% av damm och allergener. Med det extra batteriet som finns tillgängligt kan du nå 2 timmars total autonomi och det finns också golvrengörartillbehöret för att rengöra mer grundligt. När insamlingsfacket är fullt kan Ren station. Denna kolonn kan samla upp smuts som finns i dammsugaren, vilket minskar spridningen av damm i luften med 400 gånger.

samsung jet clean station

Underhållning

samsung premiären

Hemmet bekräftas vara centrum för underhållning, med konsumtionen av innehåll på TV som har ökat med 25%. Innan vi pratade om TV presenterades det dock officiellt Premier, världens första projektor med 4K- och HDR10 + -teknologi. Finns i versionerna 120 ″ och 130, och har en kompakt struktur som gör att den kan användas överallt där det finns en vägg. Förutom att ha samma smarta funktioner som Samsung-TV-apparater, har den ett ljudsystem som är över genomsnittet Acoustic Beam.

samsung terrassen

När det gäller världen av smarta TV-apparater, Terassen representerar en nyhet i målet, att vara en produkt designad för exteriörer. Finns i storlekarna 55 “, 65” och 75 “, den har en minimal design och en antireflexskärm som är väl lämpad för användning i trädgården eller på terrassen. Dra nytta av en 4K QLED-panel med IP55-certifiering, precis som Terrass Soundbar. Ad hoc-högtalaren ansluts trådlöst till TV: n och använder Adaptive Sound-teknik för att anpassa sig till innehållet du tittar på.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares