Samsung räknar med att Galaxy A8s kommer att vara hela skärmen, utan hack

0 Shares

Samsung det leker med allt för att återvända för att revolutionera mobilindustrin. För några dagar sedan berättade vi för dig att under ett utvecklarevenemang meddelade varumärket en ny panel som kan “gömma” de främre sensorerna på skärmen, vilket skulle tillåta – äntligen – att ha en verkligt gränslös smartphone.

Tja, idag, under tillkännagivandet av de nya Galaxy A9s och A6s i Kina utvecklades designen av nästa enhet av det sydkoreanska märket. Vi pratar om Galaxy A8s, som blir det första in inkludera en helt kantlös display utan hack.

Så hur kommer du att integrera den främre kameran? Helt enkelt med ett hål i det övre vänstra hörnet. Även om detta inte är den optimala lösningen, är det sant att det kommer att ta mycket mindre plats när du spelar multimediainnehåll.

När det gäller att titta på bilden de visade vid evenemanget, ser du inte ens det lilla hålet, så du använder förmodligen redan sensorteknik under skärmen. Tills vidare det finns inte mycket information från Samsung om det, men det är nästan säkert att eran av hack är väldigt nära att sluta.

0 Shares