Samsung skulle presentera upp till 4 smartphones med dubbel huvudkamera

0 Shares

Enligt nya rykten som just har kommit i år Samsung – äntligen – skulle det vara modernt att inkludera dubbla huvudkameror i deras smartphones. Det jag just har sagt är inte något nytt, men informationen som ska beskrivas nedan är.

Sydkoreanska tros nu arbeta för att placera totalt fyra mobiltelefoner med dubbla sensorer i sina bakre kameror.

I första hand uppskattades det att en modell av Galaxy C-familjen skulle vara den som skulle inviga denna teknik i prylar från företagets katalog. Ändå, Under en tid nu har Galaxy Note 8 varit den mest relevanta enheten för att vara huvudpersonen och att starta till den här trenden i det orientaliska företaget.

Med andra ord, high-end skulle vara den som började, men detta skulle inte sluta här. Det vill säga den dubbla kameran skulle också nå mitten och det låga intervallet för Samsung.

Ett annat av lagen som skulle integrera denna kvalitet skulle vara den redan ryktade Galaxy C10, en mobil med intressanta specifikationer och en mer än filtrerad design.

Fortsätter med detta sortiment av produkter, den nya generationen av Galaxy C7 skulle fortsätta använda denna teknik, tillhandahåller en hårdvara anständig konstruktion och detaljerade material premie, åtminstone om vi tar hänsyn till förra årets utgåva.

Den sista medlemmen av dessa fyra smartphones det skulle vara en speciell variant av Galaxy J7 (2017). Det mest troliga är att det motsvarar den kinesiska utgåvan som vi informerade dig tidigare.

I alla fall, det är mycket hög sannolikhet att dessa dubbelkammare endast kommer att säljas i Sydkorea och Kina. Det är dock inte uteslutet att dess tillgänglighet kan utvidgas till fler marknader.

För närvarande, eftersom allt detta är ren spekulation och rykten, måste vi vara försiktiga under tiden.

Källa: PhoneArena
0 Shares