Samsung skulle utveckla en app för att styra Gear VR från Gear S2 och S3

0 Shares

Om du har en Samsung -enhet och du är en användare av de berömda virtual reality -headset som vi känner till som Gear VR, kommer du också att vilja ha en Gear S2 eller Gear S3 smartwatch efter att ha läst denna nyhet.

Det visar sig att webbportalen Sammobile har publicerat en exklusiv nyhet där de berättar att sydkoreanerna från Samsung skulle arbeta med en applikation för sina Gear S2 och Gear S3 klockor som kommer att fungera som en fjärrkontroll för när du använder din Gear VR.

Vad Samsung vill är att när du tittar på ett fotogalleri eller en video på Gear VR kan du växla till nästa innehåll eller gå tillbaka bara genom att vrida den runda ramen som Gear S2 och Gear S3 har.

SAMSUNG-GEAR-S2-PISAPELES.NET-01_2

På så sätt slipper du behöva styra Gear VR från sin egen kontroll, som ligger på höger sida av sökaren och som ibland är lite svår att hitta eller trycker på den knapp som du verkligen vill välja.

Enligt den ovannämnda källan kunde vi bara se den här applikationen när nästa Galaxy S8 presenteras, vilket kommer att ske nästa år 2017, så de intresserade måste vänta lite längre.

0 Shares