Samsung: stoppa produktionen av LCD-skärmar, men inte 2020

0 Shares
samsungInnehåll: DDay.it

Att teknikvärlden inte längre tror på LCD-marknaden hade förståts under en tid. Nästan alla medelhögklassiga smartphones monterar faktiskt OLED-paneler som på grund av sina tekniska egenskaper är mer attraktiva för allmänheten. Denna trend har också börjat i TV-världen. Samsungdärför, som äger fabriker som är dedikerade till produktion av sådana skärmar, har beslutat att stoppa verksamheten, men inte innan en viss period.

Samsung försenar stängning av LCD-fabriker

huawei samsung visa oss auktorisering

Under en tid har rykten gått om det sydkoreanska varumärkets vilja att stänga fabrikerna permanent för produktion av LCD skärm. I slutet av detta år borde Samsung faktiskt ha dragit ur kontakten. Enligt den senaste informationen verkar det dock som om företaget ville försena stängningen på grund av den senaste tidens efterfrågan på skärmar av denna typ. Med nödsituationen Coronavirusfaktiskt har efterfrågan på vissa apparater ökat, liksom efterfrågan på ett större utbud av LCD-skärmar.

LÄS OCH:
Samsung Galaxy Z Flip 2 förväntas nästa år efter S21 | Läcka

Det verkar som Samsung kommer att fortsätta att producera sådana paneler fram till minst mars 2021, igen i L8-anläggningen i Azan, där den har hållit liv i denna verksamhet i flera år. Det kommer därför att behöva gå lite tid innan företaget äntligen kan ägna sig åt produktionen av OLED-paneler i stor skala.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares