Samsung testar redan Android Nougat för Galaxy S7 och S7 Edge

0 Shares

Samsung har aldrig varit känt för att vara först med att leverera uppdateringar till sina användare. Detta händer till stor del på grund av det aggressiva anpassningsskiktet som appliceras på deras terminaler, vilket fördröjer anpassningsprocessen för varje ny version av Android för mycket. Det är skönt att veta det Den sydkoreanska tillverkaren har redan satt igång för sitt nuvarande avancerade, till exempel Galaxy S7 och S7 Edge.

De är pojkarna till Sammobile WHO har hittat några riktmärken för båda enheterna i Geekbench, där de visas med Android 7.0 Nougat. Vi kan anta att detta är en mycket omogen version jämfört med vad vi borde se i en slutversion, så det kan ta flera veckor innan den når användare.

Både Galaxy S7 och S7 Edge fångar i Geekbench är de som använder en Exynos -processor, vilket får oss att tro att den internationella versionen kan vara ett steg före i prioriteringslistan med avseende på den version som använder en Qualcomm -processor.

Tills vidare detta berättar bara att Samsung arbetar med uppdateringen, men ger inget uppskattningsdatum inte heller på vilket sätt vi kan komma åt den tidigare versionen av Android Nougat för dessa enheter. Vi behöver bara vänta, men åtminstone ser vi ljuset i slutet av tunneln.

Källa: Sammobile
0 Shares