Samsung tillkännager betaversionen av One UI 4.0 som kommer att baseras på Android 12 för Galaxy S21

0 Shares

Med helt oväntade nyheter kommer sydkoreanerna från Samsung, eftersom de har meddelat att tillgång till En UI 4.0 offentlig beta som kommer att baseras på Android 12.

Som du kanske vet, erbjuder det varje gång ett företag testar en ny version av Android ett begränsat antal vanliga användare så att de kan delta i den betaversionen innan den släpps till allmänheten.

För tillfället har Samsung tillkännagett denna beta i sitt hemland Sydkorea och exklusivt för användare som har en Galaxy S21, Galaxy S21 + eller Galaxy S21 Ultra. Men oroa dig inte, samma sak händer alltid och då aktiverar de en beta för resten av världen.

Det dåliga är Samsung hittills har aldrig tillåtit användare i Chile och i mycket av Latinamerika att delta i dessa betaDe begränsar bara Förenta staterna och mycket av Europa, så vi hoppas att den här gången förändras saker och ge oss möjlighet att delta.

När det gäller Sydkorea har ett exakt datum då One UI 4.0 beta kommer att avslöjas hittills inte, men vi kommer att vara mycket uppmärksamma på framtida uppdateringar av informationen om denna viktiga nyhet som Samsung har delat idag.

Via GSMArena

0 Shares