Samsungs inbytesprogram i Ryssland fungerar nu online

0 Shares

Samsung lanserade nyligen ett populärt inbytesprogram i Ryssland för att byta ut gamla smartphones mot rabatt vid köp av en ny pryl. Nu kan utbytet göras via Internet, utan att behöva gå till tillverkarens märkesbutik.

Samsung-inbyte

För att köpa en ny smartphone från Samsung under inbytesprogrammet måste du bestämma önskad modell på samsung.com-webbplatsen, fylla i en ansökan och beskriva skicket på din gamla smartphone. Efter att ha utvärderat din gamla mobila enhet, som äger rum online, kommer rabattbeloppet för den nya smarttelefonen att bestämmas. Då levererar kuriren en ny smartphone till användaren, bedömer läget för den gadget som överlämnas på plats och bekräftar rabattbeloppet för den nya prylen.

För närvarande finns flaggskeppssmartphones från den sydkoreanska tillverkaren Galaxy Note9 och Galaxy S9, samt Galaxy A7 med tre kameror, som en del av inbytesprogrammet. Hittills kommer bara invånare i Moskva och Moskva -regionen att kunna använda utbytesprogrammet. Inom en snar framtid kommer inbytesområdet i Ryssland att utökas.

0 Shares