Samsungs Twitter visar en enhet som kan vara nästa Galaxy Note 8

0 Shares

På senare tid har det förekommit flera rykten om nästa Galaxy Note 8 från Samsungs sydkoreaner, det sägs faktiskt att denna phablet Det kunde presenteras någon gång i augusti.

Men idag har något hänt som ingen förväntat sig, sedan det officiella Twitter-kontot av Samsung Exynos har publicerat en bild relaterad till sin 8890-processor som vi för närvarande ser i Galaxy S8 och S8 +, men åtföljs av en smartphone.

Hittills så bra, men den här bilden åtföljs av en smartphone som Den har en design som mycket liknar den på Galaxy S8, bara att den här mystiska enheten har fyrkantiga kanter, en egenskap som vanligtvis ses i medlemmarna i Galaxy Note-linjen.

Är det Galaxy Note 8 som vi ser på bilden?

För tillfället kan vi inte bekräfta att det verkligen är nästa Samsung Galaxy Note 8, men vi måste erkänna det ser mycket ut som antagandena gör som har läckt ut på internet, så det finns en chans att det verkligen är nästa Samsung-flaggskepp.

Hej … men det laget är Galaxy S8

Många tror nog det, men här lämnar vi en jämförande bild där du kan se båda lagen. Medan de två ser lika ut, Galaxy S8 har mer rundade kanter och hörlurshålet är mindre.

Kom ihåg här absolut inget bekräftat av Samsung, så bilden från Samsung Exynos Twitter-konto – som ännu inte har tagits bort – kan vara en framställa fiktiv.

Källa
0 Shares