Skapa kraftfulla och professionella PowerPoint -presentationer med SlideUpLift

0 Shares

Möjligheten att göra kraftfulla och professionella PowerPoint -presentationer är en mycket uppskattad skicklighet i affärer. Men inte alla har tid att göra presentationer som är visuellt engagerande, informationsrika och effektiva. Speciellt de som behöver skapa presentationer regelbundet eller befinner sig jaga deadlines ofta.

Människor som är medvetna om online PowerPoint -mallar kommer att hitta enorma tidsbesparingar i att använda dessa mallar. De kan också enormt förbättra utseendet och känslan av sina presentationer-särskilt eftersom de inbyggda teman i MS-PowerPoint är begränsade och har överanvänds i nästan alla miljöer.

Vad är SlideUpLift?

SlideUpLift är en av de ledande leverantörerna av presentationsmallar online som är byggda enligt principerna för visionvetenskap och berättande, med över 30 000 presentationsmallar och relaterad grafik i sin samling att välja mellan.

SlideUpLift anser att alla ska ha tillgång till möjligheten att skapa högkvalitativa och premiumpresentationer. Företaget kombinerar expertis relaterad till affärskommunikation och grafisk design för att skapa vinnande mallar. Mallarna är lättillgängliga via direkt nedladdning till MS-PowerPoint eller Google Slides och redigerade för att passa ens exakta syfte.

SlideUpLifts kärnuppdrag är att spara företagare både tid och energi som de annars hade lagt ner på att göra presentationer i världsklass. För att uppnå detta gör företaget det hårda arbetet bakom kulisserna för att undersöka standarder och krav för en viss bransch för ett specifikt ämne (till exempel projektledning, riskhantering, förändringshantering etc.) och placerar det i en presentationsmall . Användare måste sedan bara fokusera på att lägga till och redigera innehåll utan att oroa sig för bildens designaspekter och visuella påverkan.

Varje mall följer 3-sekundersregeln dvs presenteras på ett sätt som gör informationen på en bild begriplig på 3 sekunder. Den använder tydlig och fokuserad text och grafiska element för att säkerställa att varje presentation påverkar var den än används.

Funktioner i SlideUpLift

Fräscha och kreativa PowerPoint -teman och mallar

Vi har alla känt en tristess när vi ser överanvända standardteman i PowerPoint. Dessa teman har använts till döden i nästan alla sammanhang trots att de är begränsade i de användningsfall de stöder.

Däremot behandlar SlideUpLifts samling med över 30 000 presentationsteman, däck, diagram och infografik en mycket stor mängd användningsfall. Användare bläddrar igenom en samlad samling intressanta och helt anpassningsbara mallar och njuter nästan av presentationsprocessen som alltid hade verkat smärtsamt svår. Några av de mest populära användningsfallen i sin samling är – Projekthanteringsmallar, Exekutiva sammanfattningar, Ändringshanteringsstrategimallar, Pitchdäck och redo att använda PowerPoint -presentationer.

SlideUpLifts mallar kan anpassas för att passa ett företags standarder (till exempel färger, teckensnitt, former, etc) samtidigt som de behåller den variation som erbjuds.

Alla SlideUpLift-presentationsmallar är kompatibla med Google Slides och MS-PowerPoint, vilket gör dem tillgängliga för varje enhet och individ.

Presentatörer bestämmer: Slides in Motion

SlideUpLift anser att användarna bör ha högsta kontroll över vilken information som presenteras på bilden vid alla tidpunkter. Det är här animerade presentationsmallar och teman spelar in. Användare kan bestämma vilken information som blir synlig i vilken ordning, lägga till specialeffekter, behålla elementet av överraskning och orkestrera hela showen. SlideUpLifts samling av animerade presentationsteman och mallar introducerar en twist på hur information, data presenteras, särskilt när vissa aspekter av meddelandet behöver förstärkas.

Tillbehör och visuella element

Vill du lägga till en accent i din presentation? Användningen av ikoner, silhuetter, bakgrunder och teman kan förbättra utseendet och känslan av en presentation med stormsteg. SlideUpLift har ett stort bibliotek med vektorer, grafik, diagram, ikoner, silhuetter, tecknade serier, bakgrunder och bilder som hjälper dig att implementera visuella element i alla presentationer.

Det hjälper också att ha visuella element som diagram, tabeller och grafer som kan presentera tråkig och komplex statistik på intressanta, färgglada och effektiva sätt i din presentation. Välj bland ett brett utbud av alternativ, till exempel cirkulära diagram, pusseldiagram, trattar, flödesscheman, Venn -diagram, matriser, tabeller, etc. alla skapade av grafiska designexperter på SlideUpLift.

Ibland kan element som 3D -grafik, såsom isometrik, 3D -diagram, modeller, etc. vara ett mycket kraftfullt sätt att kommunicera komplexa idéer. Och SlideUpLift ger välbyggd och anpassningsbar 3D-grafik som kan implementeras i alla presentationer för att ge dem ett försprång och sticka ut från mängden.

Praktiskt och tidseffektivt PowerPoint-tillägg

SlideUpLift har en tilläggsfunktion som tar bekvämligheten till en helt ny nivå. Användare kan komma åt hela biblioteket utan att lämna PowerPoint via en enkel sökruta som finns tillgänglig i Powerpoint. De kan se sökresultaten i ett sidofält och infoga vad de gillar

Det sätter i huvudsak kraften i SlideUpLift -biblioteket direkt till användarnas fingertoppar och gör det extremt enkelt att komma åt mallarna medan de bygger i presentationen

Du kan ladda ner PowerPoint-tillägget.

SlideUpLift – Slutliga tankar och granskning

Att göra presentationer kan vara en ganska komplex process. Dessa kräver kunskap om visuell design, affärskommunikationskunskaper och domänkunskap. Som sådana gör tjänster som SlideUpLift processen så mycket enklare och tidseffektivare genom att samla in en samling mallar, grafik och verktyg som tillgodoser alla professionella affärsbehov.

För att engagera sig med SlideUpLift kan kunder registrera sig för prenumerationsmodeller. De har båda alternativen för free och betalda mallar och kundsupport dygnet runt som rör SlideUpLift-tjänster. SlideUpLift är definitivt en av de bästa tjänsteleverantörerna för presentationsmallar och grafik som är kreativa, professionella, rena och skickligt byggda för företagare som behöver detaljorienterade och professionella presentationer.

Tack för att du besöker techowns.com.

0 Shares