Skärmen på nästa Samsung Galaxy S9 skulle vara densamma som Galaxy S8 enligt koreanska medier

0 Shares

Utan tvekan imponerade Samsungs Galaxy S8 alla med sin skärm “oändlig” Och det verkar ha gett det sydkoreanska företaget goda resultat. Det ryktas faktiskt att nästa Galaxy Note 8 också skulle ha en liknande, bara större och mindre rund.

Och det verkar som nästa Galaxy S9 som vi kommer att se 2018 skulle också ha en “oändlig” skärm, enligt den berömda koreanska tidningen Klockan, nästa Galaxy S kommer att ha en 5,77-tums skärm, medan Plus-versionen skulle vara 6,22 tum.

Klockan rapporter Samsung har levererat detaljerna på skärmen på nästa Galaxy S9 till Samsung Display som ansvarar för tillverkningen av skärmarna på sina mobila enheter, och det är där informationen som Galaxy S9 skulle ha samma skärm som Galaxy S8.

Men det är inte allt kära läsare, eftersom rapporten som levererades till Samsung Display skulle informera om det Företaget fortsätter att försöka integrera fingeravtrycksläsaren under skärmen, samma planer som de hade för Galaxy S8 men att de på grund av brist på tid inte kunde utveckla den som de förväntade sig.

Självklart allt detta är bara ryktenoch om det verkligen är sant kan företaget förmodligen göra ändringar i framtiden.

Källa
0 Shares