Slutligen är Lenovo Z5 officiell: den hade inte många kanter, men om det var ett snäpp

0 Shares

Lenovo har gett oss en förhandsvisning av sin nya “gränslösa” smartphone i ungefär en månad, och för dem publicerade de en bild av den första halvan av teamet, där inga ramar var synliga, förrän idag illusionen av många kollapsade.

Slutligen finns det ett snäpp

Som vi kan se på bilderna har utrustningen få kanter, men det som är mest slående är snittet på skärmen. Dess egenskaper förblir så här.

6,2-tums skärm med FHD + -upplösning och bildförhållande 19: 9. Qualcomm Snapdragon 636 mikroprocessor. RAM -minne: 6 GB och internminne på 64/128 GB. 16 megapixel dubbel bakre kamera med artificiell intelligens. 8 megapixel frontkamera 3300 mAh batteri med 18 W snabbladdare. Android 8.1 Oreo med Zen UI 4.0

Lenovo har lovat att datorn kommer att uppgraderas till Android P, och vi har också ansiktsigenkänning, naturligtvis inte i 3D som i Xiaomi Mi 8. Hur som helst, vi har fortfarande en fingeravtrycksläsare.

Nu är priset på utrustningen ganska konkurrenskraftigt, och även om det inte förväntas lämna Kina för tillfället börjar kostnaden på $ 216 USD för den mest grundläggande versionen, vilket gör det till ett bra alternativ för dem som vill ha en effektiv mobil för lite pengar …

0 Shares