Smart klocka Samsung Galaxy Watch 4 dök upp på de officiella renderingarna

0 Shares

Samsung Galaxy Watch 4

Online-resursen 91mobiles.com har presenterat de officiella renderingarna av Samsung Galaxy Watch 4 smartwatch i flera färger. Presentationen av den nya gadgeten är planerad till 28 juni.

Galaxy Watch 4 är inrymt i ett metallfodral med två kontrollknappar som har en platt rektangulär form. Gadget har ingen roterande ram. Pulssensorn syns på baksidan. På renderingen presenteras smartklockan i fyra färger: svart, grön, rosa och silver.

Samsung Galaxy Watch 4

Enligt källan kommer Samsung att släppa två modifieringar – 40 mm och 44 mm. Väskan är skyddad från vatten (nivå 5 ATM) och från negativ yttre påverkan enligt den militära standarden MIL-STD 810G. Dessutom är Super AMOLED-skärmen skyddad från repor och skador med tåligt Corning Gorilla Glass DX +.

Samsung Galaxy Watch 4

Enheten är baserad på ett 5 nm mobilt eget Exynos-chipset. Operativsystemet Wear OS används som en programvaruplattform som ersätter det tidigare OS Tizen.

Samsung Galaxy Watch 4

Modellen har i sin arsenal: trådlösa adaptrar Bluetooth 5.0 och Wi-Fi b / g / n, GPS-geolokaliseringsmodul, kompass, accelerometer, barometer, gyroskop, blodsyrenivå och pulssensorer.

Källa: 91mobiles.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares