Smartphone Nubia Red Magic 6S Pro kommer att få 120W laddning med hög hastighet

0 Shares

Nubia Red Magic 6S Pro

Några dagar före det officiella tillkännagivandet dök alla nyckelspecifikationer för Nubia Red Magic 6S Pro gaming smartphone upp på nätverket. Nyheten har klarat TENAA -certifieringen, som har avklassificerat enhetens fyllning och utseende.

Det är känt att Nubia Red Magic 6S Pro kommer att baseras på den bästa Qualcomm Snapdragon 888+ -plattformen. Mängden RAM-minne i den maximala konfigurationen kommer att vara 16 GB, kapaciteten för den inbyggda flashenheten är 512 GB.

Nubia Red Magic 6S Pro

Smarttelefonen får en 6,8-tums OLED-skärm med Full HD + -upplösning och en uppdateringsfrekvens på 165 Hz, pekfrekvensen för pekskiktet är 720 Hz. Framkameraupplösningen blir 8 MP. Den bakre kameran kommer att vara trippel, den kommer att innehålla 64 MP, 8 och 2 MP sensorer.

Nubia Red Magic 6S Pro

Autonomt arbete kommer att tillhandahållas av ett laddningsbart batteri med en kapacitet på 4380 mAh, som stöder snabb laddning med en kapacitet på 120 watt. Enheten kommer att säljas med förinstallerat Android 11-operativsystem.

Presentationen av spelsmartphone Nubia Red Magic 6S Pro äger rum den 6 september. Nyheten kommer att finnas i tre versioner: 8/128 GB, 12/256 GB och 16/512 GB.

Källa: shouji.tenaa.com.cn


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares