Snapchat kan innehålla flera coola funktioner i sin app

0 Shares

Bland de mest populära sociala nätverken hittar vi Snapchat bland de tre första, och det betyder att varje gång den bestämmer sig för att uppdatera gör den alla medvetna om vilka nya saker den populära applikationen ger. Som ett resultat av detta har en stor förväntan skapats runt detta sociala nätverk på grund av det senaste ryktet, vilket indikerar att det kan innehålla videosamtal, röstsamtal och till och med röstanteckningar.

650_1200

Snapchat har uppnått att varje gång den släpper en uppdatering har den ett bra mottagande samt en förväntan från användare. Som ett resultat av detta har de egna utvecklarna säkerställt att Snapchat då och då förvärvar en hög nivå när det gäller dess funktioner.

Ryktet kommer från en Xposed -utvecklare, skapare av Snapprefs, som undersökte applikationskoden och letade efter möjligheten att utveckla nya funktioner, tack vare den här sökningen hittade han en sällsynt kod som skulle ha att göra med de nya funktionerna hos de vi har pratat om tidigare. Med denna möjliga uppdatering skulle Snapchat kunna ta ett steg till nästa nivå och konkurrera direkt med andra applikationer som Skype, Telegram eller WhatsApp och skulle till och med dra nytta av dessa sociala nätverk.

Med sina goda resultat har Snapchat lyckats placera sig högst upp på rankningen av applikationer som är mest nedladdade och mest älskade av användare, och det återstår bara att se om det kommer att behålla denna bra start i framtiden.

snapchat-1

Efter att ha förklarat ryktena om dess möjliga nya funktioner återstår det bara att påminna dig om att om du använder Snapchat kan du följa Android Perfect för att hänga med i nyheterna på webben.

0 Shares