Solitaire Återgår till Windows 10, efter att ha saknat Windows 8, vinn …

0 Shares

Vet du vad som är dåligt med Windows 8? Dess brist på förinstallerad Solitaire … Naturligtvis skojar vi, men hur är det med de stackars sekreterarna och de gamla kontorsarbetarna som inte vet hur de ska få det från Windows Store? Tja, i Windows 8 kom det inte förinstallerat, men i Windows 10 kommer det.

patiens

Tidigare, om du körde Windows 8.1 eller Windows 8, var du tvungen att gå till Windows Store för att få det populära spelet. Nu kommer samma version från Store att finnas tillgänglig från början med Windows 10. Det är ännu inte klart om samma tillvägagångssätt kommer att följas av Minesweeper eller Hearts, som också saknades från Windows 8. Solitaire har fyllt många långa timmar för säkerhetsvakter , sekreterare och förmodligen några andra jobb.

Naturligtvis föredrar vissa att spela Halo, men det är ett helt annat offentligt segment. Windows 10 sägs komma i juli, med den berömda Start -menyn, Cortana och några UI -ändringar. Skulle vara coolt om Microsoft ändrade sitt grundläggande förinstallerade spelpaket för en gångs skull, med något mer tilltalande.

0 Shares