Sony förbättrar huvudkameran på flaggskeppssmartphone Xperia 1 II

0 Shares

Xperia_1_II_78.jpg

I februari presenterade det japanska företaget Sony sitt flaggskepp Sony Xperia 1 II, som tar över från Xperia 1 -smarttelefonen som slog ut på marknaden förra året. Nyheten kommer att säljas i april. Nyligen blev det känt att företaget arbetar med att förbättra fotokapaciteten för den bakre kameran.

Sony erbjuder en fyrkamera med en 0.3MP 3D ToF time-of-flight-sensor och tre 12MP optiska sensorer, som är utrustade med linser från det tyska företaget Zeiss. Före starten av detaljhandeln tänker företagets specialister med hjälp av den nya fasta programvaran förbättra kameran och komplettera den med flera viktiga funktioner.

Xperia_1_II_5588.jpg

Först och främst kommer Eye AF -funktionen att läggas till. Detta säkerställer att människans ansikten visas väl på fotografier.

Kvaliteten på videoinspelningen kommer också att förbättras avsevärt. Användaren kommer att kunna spela in video med 120 fps i 1920 x 1080 pixlar. I 4K -upplösning kan du fotografera med 60 fps.

Den tredje innovationen kommer att vara ett avancerat “natt” -läge, som låter dig få högkvalitativa bilder även i svagt ljus.

Källa: Gizchina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares