Sony förbereder sig för att släppa en kraftfull kompakt smartphone med Snapdragon 775G

0 Shares

asd12e1sad24.jpg

Enligt online-resurser bör det japanska företaget Sony 2021 presentera flera modeller som är värda att uppmärksamma. Till exempel förväntas Sony Xperia 10 III, den första 5G-smarttelefonen, släppas. Och häromdagen berättade källor om en annan framtida produkt.

Detta är en ny medlem i Xperia Compact-linjen. Enheten kommer att vara utrustad med en relativt liten skärm (insiders kallar storleken på den diagonala 5,5 tum). Enligt källor är den elektroniska fyllningen av gadgeten byggd på ett Qualcomm Snapdragon 775G single-chip-system med ett integrerat 5G-modem, som ännu inte har presenterats officiellt.

Xperia_compact_Display122.jpg

Med denna chipset kan smarttelefonen bära 12 GB LPDDR5 RAM och en snabb UFS 3.1-flashminne. Mikrokretsen stöder skärmar med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Andra egenskaper hos den kompakta smarttelefonen har ännu inte avslöjats. Den officiella premiären är planerad till första halvåret 2021.

När det gäller Xperia 10 III-smarttelefonen på Snapdragon 690-chipet kommer den att presenteras i februari nästa år. Samtidigt debuterar flaggskeppet Xperia 1 III med Snapdragon 875-processorn.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares