Sony förbereder sig för att släppa en ny billig smartphone med en 5,45-tums skärm och ett stort batteri

0 Shares

Xperia514412.jpg

För inte så länge sedan introducerade det japanska företaget Sony ett antal nya produkter i mellanpriskategorin, och nu finns information om den framtida lanseringen av en mer prisvärd modell. Denna gadget upptäcktes i databasen för den kinesiska regulatorn TENAA under den tekniska koden S20A.

Det elektroniska “hjärtat” av nyheten kommer att vara en 4-kärnig mobil chipset, som fungerar med en frekvens av 1,3 GHz. Smarttelefonen kommer att vara kompakt i storlek. Displaypanelen har en diagonal storlek på 5,45 tum. Matrisupplösningen är 960 x 480 pixlar. De övergripande måtten är 150,8 x 72,8 x 12,5 mm. Med all sannolikhet kommer de nedre och övre ramarna för den framtida “statsanställda” att ha en märkbar bredd. Och detta bekräftas av fotografier som publicerats på webben.

Sony-S20A.jpg

Tjockleken på fodralet 12,5 mm, liksom den karakteristiska utformningen av fodralet med kantiga utsprång, antyder att vi talar om en robust enhet som inte är rädd för fukt och damm, stötar och faller. För närvarande är det inte specificerat vilken standard skyddet motsvarar.

Sony-S20A-side.jpg

Det rapporteras att enheten kommer att kunna fungera i fjärde generationens mobilnät (4G LTE). Möjligheten att arbeta med två SIM -kort nämns också. Operativsystemet är listat som Android -operativsystemet, men versionsnumret är inte specificerat. Enligt TENAA drivs enheten med ett 4000 mAh batteri. En trippelkamera är installerad på baksidan av fodralet, vars optiska sensorer är orienterade vertikalt.

Sony-S20A-Back.jpg

Experter hävdar att Sony S20A-smarttelefonen kommer att vara en enhet på grundnivå och snart presenteras officiellt. Tillverkaren har dock ännu inte meddelat datumet för presentationen, inte heller det ungefärliga priset eller namnet på den kommande prylen.

Låt oss påminna om en annan ny produkt från Sony, som tillkännagavs häromdagen. Detta är flaggskeppet Xperia 1 II, byggt på plattformen Qualcomm Snapdragon 865. Smarttelefonen Xperia 10 II i mellanklassen debuterade också på Qualcomm Snapdragon 665-chipset.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares