Sony förbereder sig för att släppa en Xperia -smartphone med 8 GB RAM och en ny processor från Qualcomm

0 Shares

XT3F3144223291.jpg

Det japanska företaget Sony förbereder en ny smartphone i Xperia -serien, som tillverkaren inte officiellt har meddelat. Modellen har dock redan upptäckts i Geekbench benchmark -databasen. Tack vare läckan blev några parametrar för den framtida gadgeten kända.

Den nya representanten för Xperia -linjen visas under den tekniska koden K8220. Enligt de angivna uppgifterna är den elektroniska fyllningen av enheten baserad på det senaste Snapdragon 765G-ettchips-systemet, som inkluderar ett 5G-modem.

sony_xperia__22112111446.JPG

Den tionde versionen av Android OS används som programvarugränssnitt. Smarttelefonen har 8 GB “RAM”. I ett enkeltrådigt test lyckades enheten få 465 poäng, i ett flertrådat test visade smarttelefonen ett resultat på 1757 poäng. Andra egenskaper hos enheten har ännu inte avslöjats.

Tidigare läckor hävdar att en flaggskeppsenhet också förbereds för tillkännagivandet, som är baserat på det nya Snapdragon 865 -chipet från Qualcomm. Dessutom är det möjligt att varumärket kommer att återuppliva Xperia Compact -sortimentet – för inte så länge sedan publicerades modellerna av Sony Xperia compact på webben.

En komplett lista över kommande Sony -enheter och datum för presentation av nya produkter har för närvarande inte officiellt tillkännagivits.

Källa: Mydrivers


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares