Sony har avslöjat datumet för tillkännagivandet av den nya smarttelefonuppsättningen Xperia

0 Shares

xperia-112445_08.jpg

Det japanska företaget Sony har meddelat slutdatumet för den officiella presentationen av det kompakta flaggskeppet Xperia 5 II. Modellens debut kommer att äga rum den 17 september online. Evenemanget kommer att äga rum på företagets officiella YouTube-kanal.

Ursprungligen var nyheten planerad att presenteras på den traditionella elektroniska utställningen IFA 2020, som skulle börja i Berlin den 3 september. Den pågående koronaviruspandemin förhindrade dock. Tidigt på året hölls även Sony-presentationer för Mobile World Congress MWC 2020 online.

sony_4552255.jpg

Den 17 september presenteras den bästa smarttelefonen Xperia 5 II, vars bilder nyligen publicerades på webben av insidern Evan Blass. Nyheten är baserad på Qualcomm Snapdragon 865/865 Plus SoC. Arsenalen av minne består av 8 GB “RAM” och en icke-flyktig blixtmodul med en kapacitet på 256 GB. En fyrkamera utrustad med ZEISS-optik kommer att installeras på baksidan.

Det är möjligt att andra produkter från företaget kommer att presenteras på den officiella YouTube-kanalen för Sony. Det är möjligt att ny information om Xperia Pro-modellen kommer att meddelas. Denna 5G-smartphone visades tillbaka i februari, men har ännu inte säljts.

Källa: Twitter


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares