Sony kommer att ha en annan flaggskeppssmartphone baserat på en kraftfull Snapdragon-processor

0 Shares

sony_2554_112.jpg

Nätverkskällor rapporterar lanseringen av en ny Sony-smartphone. Enheten, byggd på Qualcomm Snapdragon 865 Plus SoC, sågs i Geekbench-standarddatabasen. Jag måste säga, lite tidigare, flaggskeppsenheterna från Asus och Samsung, byggda på denna oanmälda chipset, ingick i riktmärkesdatabasen.

När det gäller den nya Sony-produkten visas den på Geekbench under den tekniska koden 7Y6DU1I. I ett test med en tråd, fick gadgeten 908 poäng, vilket är mer än Snapdragon 865-processorn. I ett test med flera trådar blev resultatet 3322 poäng. Den testade smarttelefonen körs på den 10: e versionen av Android OS, mängden “RAM” är 8 GB.

sony_255441455555gf5.JPG

Experterna uppmärksammade enhetens kodbeteckning, vilket inte motsvarar Sonys standardmetod för att tilldela en chiffer. Vanligtvis använder tillverkaren fem eller sex tecken. Sony Xperia 1 är till exempel 802SO och Sony Xperia 1 II är XQ-AT51. Nyheten fick ett kodnamn på sju tecken.

Enligt informationen är smarttelefonen byggd på en 8-kärnig Qualcomm-processor med en basfrekvens på 1,8 GHz. Den maximala frekvensen anges inte, men insiders hävdar att Snapdragon 865 Plus-kärnorna är överklockade till 3,1 GHz. Snapdragon 865 har en maximal frekvens på 2,84 GHz.

Tyvärr avslöjar inte riktmärket modellens namn. Kanske blir det en specialutgåva av flaggskeppet Sony Xperia 1 II med förbättrade parametrar och högre kostnad.

Källa: Gizmochina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares