Sony presenterar Sony Xperia X

0 Shares

Vi fortsätter med de viktiga nyheterna om Mobile World Congress, den här gången är det upp till Sony som har visat vilken väg dess Xperia -varumärke kommer att följa och har tillkännagett en ny serie smartphones, SerieX”Den här nya serien har presenterats tillsammans med andra Sony -enheter, men idag kommer vi att fokusera på vad den kan ge oss.

Sony_SerieXperiaX

Tillsammans med denna nya serie presenterade Sony vad som kommer att bli dess första smartphones, Xperia X, Xperia -prestanda och Xperia XAEnligt det japanska märket är detta nya varumärke baserat på de viktigaste och bästa funktionerna i Xperia: kamera, batteri och design, och därmed få ut det mesta av det dagligen.

Sony Xperia Ear

Modellen som kommer fram för tillfället i Europa är Sony Xperia X, så vi kommer att fokusera på detta mellanklass från Sony. Först måste det sägas att det ger den typiska Sony -designen, med den enda skillnaden att denna X -serie kommer att innehålla en krökt glasskärm med en rundad ram som anpassar sig till vår hand och just den här modellen kommer att ha en skärm av 5 ″ tum FullHD.

En annan av de mest karakteristiska delarna av den här nya enheten är kamerans, på baksidan kommer den att ha 23 megapixlar och på framsidan 13 megapixlar, något som kommer att kunna dra nytta av sina direkta rivaler. Dessutom vill Sony helt ändra kamerans upplevelse och ta den till en annan nivå, för detta har den lyckats skapa fotografiska fångster i de värsta situationerna eller oväntade stunder. Tack vare det nya Hybrid prediktiv autofokus, kan du välja ett objekt och kunna förutsäga dess bana, detta kommer att få oss att få en perfekt fokuserad och aldrig suddig ögonblicksbild.

Sony_SerieXperiaX_01

Ett annat viktigt avsnitt är processorns och i varje enhet har de valt den bästa processorn att utföra maximalt hela tiden, för Xperia X de har valt Qualcomm Snapdragon 650, medan för honom Xperia -prestanda och den Xperia XA de har valt Qualcomm Snapdragon 820 och den Mediatek Helio P10, respektive.

Fortsätter med ett annat avsnitt är det trummornas tur 2650 mAh och hur kan det annars vara den mycket älskade uthållighetsläge, ett läge som kommer att inkludera både detta och de andra i X -serien, och som tillsammans med det intelligenta hanteringsalternativet garanterar oss upp till två dagars varaktighet. Från Sony bekräftar de att detta inte bara kommer att få det att hålla längre utan att de tack vare samarbetet med Qnovo -märket har lyckats få batteriet att hålla dubbelt så länge.

Det är ännu inte känt till vilket pris de kommer att komma ut eller från när de kommer att finnas tillgängliga men det är känt att de tre enheterna kommer att komma ut i fyra färger: roséguld, lime guld, grafit svart och vitt, tillsammans med smarta fodral.

0 Shares