Sony Xperia C5 Ultra och M5 är helt filtrerade

0 Shares

Idag läckte några bilder av två Sony -modeller. Dessa modeller sägs tillkännages den 3 augusti, den till höger skulle vara Sony Xperia C5 Ultra och den till vänster är Sony Xperia M5.

nexus2cee_Xperia-C5-Ultra-och-M5_1-640x4802

Sony Xperia C5 Ultra

Detta är det mest intressanta av de två eftersom det har nästan inga sidor, vilket ger det en design som gör oss bedövade. Detta kommer att ha en skärm Sex tum Full HD. Det kommer att ha en processor Åtta kärnor Mediatek med en hastighet av 1,7 GHz, 2 GB RAM och 16 GB internt minne, med de två kamerorna med en upplösning på 13 megapixlar och LED-blixt. Allt detta till ett pris av 360 dollar. Displayens sidoram är 0,8 MM.

Sony Xperia M5

M5 har en design som liknar Z3 +. Kommer att ha en skärm 5-tums IPS i Full HD-upplösning, den valda processorn är Helio X10 från åtta kärnor till en 2,0 GHz -hastighet tillsammans med 3 GB RAM och 16 GB internt minne som kan utökas via Micro Sd.

Den bakre kameran på M5 är samma sensor som den för Moto X Style, IMX230, med dess 21,5 megapixlar, 4K -inspelning och hybridfokus och 13 megapixel fram. Det kommer att ha certifierat vatten- och dammskydd IP65 / 68, batteri 2600 mAh och tre färger finns: Svart, vitt och guld. Allt för ett pris på $ 400.

Än sen dåoch vi får vänta till den 3 augusti för att se om det de annonserar är dessa två smartphones. Det är bara synd att den inte kommer att ha den nya programvaran som Sony kommer att tillämpa inom en inte alltför nära framtid. Dessa uppgifter läckte ut på den ryska webbplatsen Hitechmail.ru, där de senare tog bort publikationen.

0 Shares