Sony Xperia X, första intryck

0 Shares

IMG_9022

Med starten av Mobile World Congress har många mycket intressanta smartphones tillkännagivits som kommer att markera en ny punkt i teknikens värld. Idag har Android Perfect haft möjlighet att testa en av dessa enheter, vi pratar om Sony Xperia X en mellanklass Smartphone med Premium-funktioner och som kan vara en favorit för mellankategorin.

IMG_9032

Vi går in med analysen av Xperia X Och som i varje analys det första vi ser är dess design, vi hittar en elegant smartphone som tack vare sin metalliska finish ger intryck av att vi har en avancerad enhet i våra händer. Vi har också verifierat att den har en bra touch när du håller den även med fingeravtrycksläsaren på sidan, det finns en baksida med det och det är att det är något halt när du håller det.

IMG_9029

Efter designen är det dags att prata om 5 ″ tums FHD -skärm med RGB -teknik som visar mycket levande färger utöver att ha en bra skärmbelysning. Vi kan inte heller glömma en av de stora styrkorna med den här enheten, kameran, vi hittar en kamera från 23 megapixlar i ryggen med snabbt skott och autofokuss i rörelse, två mycket bra egenskaper där den andra sticker ut, som lyckas fokusera på ett rörligt objekt när som helst och uppnå en bra bild. Vi kan inte heller glömma det framdelen där vi ser en kamera 13 megapixlar, ett avsnitt där du kan dra nytta av många mellanklass-enheter.

IMG_9027

Vi går in i den här enheten och vi hittar en Bagge från 3 GB kombinerat med processor Qualcomm Snapdragon 650 som lyckas utföra alla typer av åtgärder med total flyt. Dessutom kommer två versioner att finnas tillgängliga med 32 eller 64 GB från intern lagring, utbyggbar genom en microSD -kort med max 200 GB.

Om denna smartphone återstår bara att säga att den här enheten har insida Android 6.0 Marshamallow, med Sonys eget lager och med en intressant förändring av färgpaletten. Den har också en batteri från 2720 ​​mAh som Sony lovar oss 2 dagar autonomi, om detta inte händer kommer vi alltid att ha det berömda Sony Stamina -läget.

Pris och tillgänglighet

Angående detta avsnitt måste det sägas att vi kommer att ha denna Smartphone till salu under sommaren i år och den kommer ut med ett pris på ungefär 600 euro, ett pris som kan verka högt men med dess egenskaper är mer än motiverat.

0 Shares