Sony Xperia XZ2 anländer äntligen till Chile tillsammans med dess kompakta version

0 Shares

Igår kväll släpptes den officiella Xperia XZ2 och Xperia XZ2 Compact som Sony tar med sig till Chile, efter dess presentation för världen vid den senaste Mobile World Congress där vi var närvarande.

De Xperia XZ2 Den sticker ut för sin helt nya design där vi ser dess böjda rygg som avsevärt förbättrar komforten när vi håller den i våra händer. På framsidan ser vi att Sony går med i nuvarande trend för skärmarna i 18: 9 -format.

Denna skärm har en storlek på 5,0 tum för Compact -modellen, medan den normala modellen når 5,7 tum. I båda är dess upplösning 1080 x 2160 pixlar i 18: 9-aspekt och har HDR-teknik, Triluminos Display, X-Reality Engine och skydd av Corning Gorilla Glass 5.

I kamerasektionen hittar vi en 19 megapixels huvudsensor med f / 2.0 bländare, laserstyrt fokus och elektronisk stabilisering. Men Xperia XZ2 (och dess kompakta version) sticker ut för att vara den enda – för tillfället – in spela in 4K -videor med HDR, samt spela in i super slowmotion med 960 bilder i Full HD.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Qualcomm Snapdragon 845-processor åtta kärnor 4 GB RAM-minne 64 GB utbyggbart internt lagringsutrymme med MicroSD 19 MP huvudkamera 5 MP frontkamera 4K-video med HDR Super Slow Motion 960 bps Full HD stereohögtalare med dynamiskt vibrationssystem Bluetooth 5.0, USB Type-C X20 LTE anslutning med hastigheter på upp till 1,2 Gbps med en andra generationens Gigabit LTE -lösning. IP68 -certifiering Batteri 2.870 mAh för Compact -modellen, 3.180 mAh för normalmodellen Kompatibel med snabbladdning 3.0 och Qi trådlös laddning Android Oreo -operativsystem

Om underhållning är din prioritet är våra nya Xperia XZ2- och XZ2 Compact -smarttelefonmodeller något för dig. Vi är mycket stolta över att kunna ta med förstklassig teknik för att spela in, titta på videoklipp och lyssna på musik.”, Kommenterade Felipe Gómez, Xperia Sales Country Manager för Chile och Peru.

PRIS OCH TILLGÄNGLIGHET

Du kan hitta båda lagen från och med nu i butiker Sony Store, liksom i huvudsak säljs och operatörer i landet.

Xperia XZ2 har ett värde av CLP $ 599,990, Under tiden han XZ2 Compact kan köpas för CLP $ 499,990.

0 Shares