Sonys kommande flaggskeppssmartphone med kraftfull Qualcomm-processor och 4K-skärm

0 Shares

Xperia_1_III_2144.jpg

I början av december kommer den amerikanska chiptillverkaren Qualcomm att vara värd för Snapdragon Tech Summit 2020, som kommer att presentera den avancerade Snapdragon 875 mobilplattformen och flera andra lösningar. Teknikmötet kommer också att delta av andra elektronikföretag, inklusive Xiaomi, OnePlus och Sony.

Närvaron av dessa märken säger att dessa tillverkare kommer att släppa de första smartphonesna på det senaste single-chip-systemet. Troligtvis kommer paraden med nya generationens flaggskepp att öppnas av Xiaomi Mi 11-linjen.

OnePlus 9-serien startar inte förrän tidigt på våren 2021. När det gäller det japanska företaget Sony har tidpunkten för utseendet på dess flaggskepp på Snapdragon 875 ännu inte meddelats. I enlighet med företagets tradition med romerska siffror kommer den framtida enheten att kallas Sony Xperia 1 III. Insiders säger också att Sony kommer att använda en 4K-skärmpanel. Denna skärm fick sin föregångare – det nuvarande flaggskeppet Xperia 1 II.

Xperia_1_III_33555.jpg

Enheten är utrustad med en 6,5-tums OLED-skärm som ger en matrisupplösning på 3840 x 1644 pixlar. Färgområdet är 1 miljard färger. Den elektroniska kretsen är baserad på Snapdragon 865-processorn.

Källa: Gizmochina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares