Sonys nya flaggskeppssmartphone med Snapdragon 865 får ett större batteri än Xperia 1

0 Shares

sony-xperia-5-plus-2511244555.jpg

Nyligen publicerade nätverksinsider information om den kommande Sony -smarttelefonen. Den framtida enheten, som tillhör premiumklassen, kommer att vara utrustad med ett ganska kraftfullt batteri (dess kapacitet kommer att vara 4400 mAh). En bild av batteriet dök upp på det kinesiska sociala nätverket Weibo.

Källan ger inte det exakta namnet på enheten. Tidiga läckor avslöjade att den bästa enheten kommer att vara utrustad med en OLED-skärm som ger 4K-upplösning. Vid en så hög upplösning kommer naturligtvis skärmen att visa utmärkta bilddetaljer och exakt färgåtergivning. Å andra sidan kommer exceptionell bildkvalitet att kräva extra stress på batteriet.

ENm7eqnUEAERKd361.jpg

Det är helt naturligt att de med en sådan skärm bestämde sig för att utrusta det nya flaggskeppet med ett tillräckligt kraftfullt batteri med en kapacitet på 4400 mAh. Ett sådant batteri förlänger batteriets livslängd. Förresten, om vi jämför det framtida flaggskeppet med Sony Xperia 1 -modellen (den här enheten var utrustad med ett 3300 mAh batteri), ser ökningen imponerande ut – 33%.

sony-xperia-5-plus-12.jpg

Webinformanter hävdar också att det japanska företagets framtida gadget kommer att kunna fungera i femte generationens mobilnät. Om det senaste Qualcomm Snapdragon 865 -chipset väljs som den centrala processorn, kommer Snapdragon X55 mobilmodem att ansvara för implementeringen av 5G -teknik. Det förväntas också att enheten kommer att få 12 GB “RAM”, och den tionde versionen av Android OS kommer att användas som ett programvarugränssnitt.

Andra fördelar med smarttelefonen inkluderar ett NFC -chip för kontaktlösa betalningar, en fingeravtrycksskanner på sidopanelen och ett vattentätt IP68 -fodral.

Förmodligen kommer Sonys nyaste produkt att kosta cirka $ 900.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares