Sonys nya smartphone som kommer att ersätta Xperia 10 II visas i högkvalitativa bilder

0 Shares

Sony_Xperia_10_III_p8fI.jpg

Det japanska företaget Sony förbereder lanseringen av smarttelefonen Xperia 10 III. Nyligen slog de första högkvalitativa bilderna på den här enheten på Internet.

Läckarens författare var en ansedd insider Steve McFly (@OnLeaks). Bloggaren publicerade inte bara återgivningar av den kommande smarttelefonen på sitt Twitter-konto utan meddelade också några parametrar för enheten.

Sony_Xperia_10_III_11225b.jpg

Designen av Sony Xperia 10 III, som visas på bilderna, är lånad från den tidigare versionen av Xperia 10 II. Gadget kommer att vara utrustad med en platt skärm med en diagonal på 6 tum. Skärmen har ett filmformat på 21: 9. Selfie-kameran kommer att placeras på skärmens övre ram. Högtalare är installerade längst upp och ned.

Sony_Xperia_10_III_n9mI.jpg

På baksidan av fodralet finns tre optiska moduler anordnade vertikalt. Insiderna kallar huvudmodulen 12 MP, “vidvinkel” 8 MP med en betraktningsvinkel på 120 grader och en tele-modul 8 MP med 2x optisk zoom.

Sony_Xperia_10_III_ewl.jpg

Gadgets kropp har mått på 154,4 x 68,4 x 8,3 mm. Den centrala processorn är den mobila chipsetet Qualcomm Snapdragon 690 5G. Android 11 OS kommer att användas som en programvaruplattform.

Sony_Xperia_10_III_pfI.jpg

Presentationen av den framtida Sony-smarttelefonen förväntas under första kvartalet 2021, möjligen redan i februari.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares