Sonys webbutik försvinner den 28 augusti

0 Shares

Sony-logotyp

Om du är en skicklig på terminalerna i det asiatiska företaget bör du vara orolig. Sony har börjat skicka meddelanden till sina användare som meddelar att den onlinebutiken stängs, så om du har några bonusar eller rabatter rekommenderas det att du använder dem omedelbart.

28 augusti. Det är det datum då webbutiken för det japanska företaget slutar fungera. Enligt tillkännagivandet kommer vi snart att ha nyheter om detta ämne: “Vi kommer snart att avslöja ett nytt sätt att känna till våra produkter online och fler sätt att göra inköp.”

Fyrkantig Sony -logotyp

Tydligen planerar Sony att uppfinna sin online -försäljningstjänst och det första steget har varit att stänga sin nuvarande personliga butik. Vad vi fortfarande inte vet är om det japanska företaget kommer att utföra sitt nya projekt ensam eller om det kommer att göra det tillsammans med andra företag inom området som Amazon eller eBay.

Behövde Sony verkligen en förändring av den här storleken? Vi får se vad PlayStation -företaget har förberett för oss nästa gång.

0 Shares